Maak kennis met Nicole Blokhuis

Nicole Blokhuis

“Na bijna 25 jaar als Preventieassistente gewerkt te hebben in de Parodontologie Praktijk Twente (PPT) in Enschede ben ik sinds 2018 werkzaam bij Mondhygiënepraktijk Wierden.”

Nicole Blokhuis

Paro-Preventieassistente

Samen met de mondhygiënisten zorg dragen voor uw gezonde mond.

Met enthousiasme en een duidelijke uitleg waarom een goede mondhygiëne zo belangrijk is, probeer ik patiënten te motiveren om vaak anders dan ze gewend zijn te gaan poetsen. Met als uiteindelijk doel om samen tot een gezonde mond te komen.

Ik heb mij de laatste jaren veel bezig gehouden met praktijkhygiëne en infectiepreventie. Er zijn strenge richtlijnen en kwaliteitseisen waar praktijken aan moeten voldoen. In de Parodontologie Praktijk Twente heb ik veel nieuwe collega’s en stagiaires opgeleid met deze protocollen en erop toegezien dat dit op elk moment werd nageleefd. 

Mondhygiënepraktijk Wierden heeft praktijkhygiëne en infectiepreventie ook hoog in het vaandel staan, dus met deze protocollen hou ik mij ook bezig. Er gaat immers niets boven een goede praktijkhygiëne, hoe goed een behandeling ook wordt uitgevoerd.

Heeft u een vraag aan Nicole?

  • null
    info@mondhygienewierden.nl

Werkervaring

19932017Parodontologie Praktijk Twente
2018hedenMondhygiënepraktijk Wierden