Maak kennis met Loes Kerkhof

Loes Kerkhof

“Mijn kracht ligt in het motiveren van mensen. Vanuit mijn natuurlijke drive en enthousiasme probeer ik u altijd te ondersteunen en te motiveren”.

Loes Kerkhof

Praktijkhouder / Mondhygiënist

Gezond begint in de mond

Als mondhygiëniste werk ik vanuit de overtuiging dat gezond begint in de mond. Een goede mondgezondheid is de basis voor een goede algemene gezondheid. Samen met u werk ik graag aan het versterken van deze basis.

In mijn werk streef ik het hoogste kwaliteitsniveau na. Naast ervaring als zelfstandig mondhygiënist in diverse tandartspraktijken, heb ik ook enkele jaren op topniveau mogen werken bij een parodontologiepraktijk.

Parodontale behandelingen zijn mijn specialiteit. Dit zijn tandvleesbehandelingen die nodig zijn wanneer er sprake is van parodontitis: een chronische tandvleesontsteking die kan leiden tot botafbraak en vroegtijdig verlies van tanden en kiezen. Parodontitis heeft daarnaast ook de eigenschap dat het een negatief effect kan hebben op de algemene gezondheid.

Heeft u een vraag aan Loes?

 • null
  loes@mondhygienewierden.nl
 • null
  06 42 30 45 66
 • null
  Stuur Loes een Whatsapp
 • null
  Loes op LinkedIn

Werkervaring

2009hedenTandartspraktijk Renting en RIjnvis in Ommen
2007hedenTandartspraktijk Jelsma en Ruskamp in Lochem
2012hedenTandartspraktijk Auda in Borculo
20072012Kliniek De Merelhof in Hardenberg
20032006Parodontologiepraktijk Twente in Enschede
20072008Praktijk voor Mondhygiëne H. Alazar in Zwolle
20012007Mondhygiëne Praktijk Almelo in Almelo
20012003Tandartspraktijk Van de Werken in Zwolle
20002001Tandartspraktijk Van der Wetering en Saathof in Meppel
20002000Tandartspraktijk Hollema in Almelo
20002001Orthodontiepraktijk Rouwe in Zwolle

Cursussen

Ik vind het belangrijk om de kennis van mijn vakgebied bij te houden en te vergroten. Daarom doe ik regelmatig aan bij- en nascholing via de Vereniging van Mondhygiënisten (NVM), de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) en het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).