Maak kennis met Janine Hagels

Janine Hagels

“Na ruim 25 jaar met veel plezier als mondhygiënist gewerkt te hebben in de parodontologie, ben ik sinds begin 2018 werkzaam bij Mondhygiënepraktijk Wierden. Hier wordt met dezelfde aandacht voor de patiënt en hoge kwaliteitseisen gewerkt. Dat past bij mij!”

Janine Hagels

Senior Mondhygiënist

Samen maak je de mond gezond!

Het geeft mij altijd enorm veel voldoening om te zien dat je een mond weer gezond kunt krijgen. Vooral als je ook samen met je patiënt een manier vindt om dat ook zo te houden.

Kwaliteit en aandacht voor de patiënt zijn voor mij belangrijk. Ik neem altijd ruim voldoende tijd om de patiënten te voorzien van de best mogelijke mondzorg.

Mijn doel in mijn werk is om het vertrouwen van de patiënten te krijgen, waardoor je samen tot een goed resultaat kunt komen. Een zeer mooi en waardevol aspect daarbij is het contact met zoveel verschillende mensen en dan ook nog eens mogen zorgen voor een verbeterde (mond) gezondheid.

Heeft u een vraag aan Janine?

  • null
    info@mondhygienewierden.nl

Werkervaring

19881995Verschillende algemene tandartspraktijken in Hengelo en Enschede.
19932017Parodontologie Praktijk Twente in Enschede
2018hedenMondhygiënepraktijk Wierden

Opleiding

19861988Stichting Opleiding Mondhygiënist Utrecht (SOMU), voltijd HBO-opleiding. Tegenwoordig Mondzorgkunde Hogeschool Utrecht