Maak kennis met ons team

Het team van Mondhygiënepraktijk Wierden heeft ervaring op top-niveau. Wij hebben aandacht voor de mens achter de patiënt en nemen ruim de tijd voor u. Vanuit onze persoonlijke drive geven wij u altijd net dat beetje extra zorg, advies en persoonlijke aandacht.

Loes Kerkhof

Maak kennis met Loes

Loes Kerkhof

Praktijkhouder / Mondhygiëniste

Loes is een gedreven en ervaren mondhygiëniste. Vanuit haar natuurlijke enthousiasme zet ze altijd dat ene stapje extra voor u. Het motiveren van mensen is haar grote kracht.

Janine Hagels

Maak kennis met Janine

Janine Hagels

Mondhygiëniste

Janine is zeer ervaren en heeft al vele mondhygiënisten opgeleid. Kortom: een echte vakvrouw. Vertrouwen en persoonlijke aandacht zijn voor haar de basis van een fijne samenwerking.

null

Maak kennis met Esmee

Esmee van der Kemp

Mondhygiëniste

Esmee is gedreven in haar werk en haar enthousiasme brengt ze over op haar patiënten. Wat haar werk ontzettend leuk maakt? De samenwerking met de patiënt om de conditie van het gebit weer te optimaliseren!

Nicole Blokhuis

Maak kennis met Nicole

Nicole Blokhuis

Paro-Preventieassistente

Nicole helpt patiënten met veel enthousiasme en een heldere uitleg verder. Met haar ervaring, professionaliteit en geordendheid zorgt ze dat alles binnen de praktijk op rolletjes loopt.

100% echte aandacht

Wij staan met 100% echte aandacht voor u klaar en doen graag een stapje extra voor u. Wij werken samen met u aan en gezonde mond en een stralende lach. Wij helpen u graag verder!

“Wij helpen u graag verder met extra zorg, advies en persoonlijke aandacht!”