Onze behandelingen

Parodontitis

Parodontitis is een tandvleesontsteking die verder gaat dan het tandvlees. Zonder behandeling kan het kaakbot worden aangetast.

Gingivitis

Gingivitis is de voorfase van parodontitis. Het kenmerkt zich door roodheid, zwelling en eventueel bloeding van het tandvlees.

Tanden bleken

Onder onze begeleiding kunt u uw tanden veilig laten bleken. Wij maken hierbij gebruik van een professioneel bleekpakket waarmee u thuis kunt bleken.

Gebitsreiniging

Door een combinatie van professionele gebitsreiniging en goede mondhygiëne kunnen ontstekingen voorkomen en genezen worden.

Slechte adem

Slechte adem (halitose) is erg vervelend voor u en uw omgeving. Een slechte mondhygiëne is vaak de oorzaak. Behandeling is goed mogelijk.

Voorlichting en instructie

Voorkomen is beter dan genezen! Wij geven u inzicht in de oorzaak van uw problemen en geven advies waarmee u zelf uw mondhygiëne kunt verbeteren.

Biologische mondzorg

Wij verzorgen op verzoek ook behandelingen met een holistische invalshoek. Wij zijn hiervoor gediplomeerd en aangesloten bij het NVBT.

Speciale zorggroepen

Kinderen

Het gebit van kinderen is de laatste 10 jaar sterk verslechterd. Wij helpen met een goede poetsinstructie en gebitsreiniging. Alles wordt 100% vergoed.

Zwangeren

Juist tijdens de zwangerschap is een gezond gebit belangrijk. Je hebt dan namelijk meer kans op ontstoken tandvlees met mogelijk vroeggeboorte tot gevolg.

Diabetici

Diabetici hebben een grotere kans op tandvleesontstekingen. Een goede mondhygiëne is daarom extra belangrijk als u diabetes heeft.

Angst of een beperking

Soms heb je net even wat extra aandacht nodig. Dat begrijpen wij. Ons team heeft ruime ervaring met angstige patiënten en/of mensen met een beperking.

100% echte aandacht

Wij staan met 100% echte aandacht voor u klaar en doen graag een stapje extra voor u. Wij werken samen met u aan en gezonde mond en een stralende lach. Wij helpen u graag verder!

“Wij helpen u graag verder!”