Eigenaar / Mondhygiënist

Loes Kerkhof

Als mondhygiëniste werk ik vanuit de overtuiging dat gezond begint in de mond. Een goede mondgezondheid is de basis voor een goede algemene gezondheid. Samen met u werk ik graag aan het versterken van deze basis.

Mijn kracht ligt in het motiveren van mensen. Vanuit mijn natuurlijke drive en enthousiasme probeer ik u altijd te ondersteunen en te motiveren. Ik zie het verbeteren van uw (mond)gezondheid als een gezamenlijke verantwoordelijkheid.Mijn expertise en drive in combinatie met uw discipline zijn daarbij doorslaggevend voor succes.

In mijn werk streef ik het hoogste kwaliteitsniveau na. Naast ervaring als zelfstandig mondhygiënist in diverse tandartspraktijken, heb ik ook enkele jaren op topniveau mogen werken bij een parodontologiepraktijk. Hier heb ik mijn specialiteit opgedaan, namelijk parodontale behandelingen Dit zijn tandvleesbehandelingen die nodig zijn wanneer er sprake is van parodontitis , een chronische tandvleesontsteking die kan leiden tot botafbraak en vroegtijdig verlies van tanden en kiezen. Parodontitis heeft daarnaast ook de eigenschap dat het een negatief effect kan hebben op de algemene gezondheid.

Werkervaring:

2009 / heden - Tandartspraktijk Renting en RIjnvis in Ommen, 2007 / heden - Tandartspraktijk Jelsma en Ruskamp in Lochem, 2012 / heden - Tandartspraktijk Auda in Borculo, 2007 / 2012 - Kliniek De Merelhof in Hardenberg, 2003 / 2006 - Parodontologiepraktijk Twente in Enschede, 2007 / 2008 - Praktijk voor Mondhygiëne H. Alazar in Zwolle, 2001 / 2007 - Mondhygiëne Praktijk Almelo in Almelo, 2001 / 2003 - Tandartspraktijk Van de Werken in Zwolle, 2000 / 2001 - Tandartspraktijk Van der Wetering en Saathof in Meppel, 2000 / 2000 -Tandartspraktijk Hollema in Almelo, 2000 / 2001 - Orthodontiepraktijk Rouwe in Zwolle.

Cursussen:

Ik vind het belangrijk om de kennis van mijn vakgebied bij te houden en te vergroten. Daarom doe ik regelmatig aan bij- en nascholing via de Vereniging van Mondhygiënisten (NVM), de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) en het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel: 06 42 30 45 66